KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Hacı Mehmet Kalay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKUL 0344 231 37 70 PANSİYON 0344 231 25 51
FAX 03442313770
Adres
Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı No27 Dulkadiroğlu / Kahramanmaraş
Vizyon
İlimiz ortaöğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü,öğrenci ve veli memnuniyetini prensip edine, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve dini faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olan ve “A” kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak
Misyon
İdareci, öğretmen ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin etmek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen,çağdaş düşünen, milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş, "İYİ ANNE" yetiştirmek!
08.00 / 15.05
İngilizce ve Arapça
Ulaşım
Okulumuz bulunduğu konum itibariyle ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır. Kahramanmaraş şehir merkezine 3 km uzaklıktadır. 4 numaralı halk otobüsü okulumuzun önünden geçmektedir.
Okulumuza öğrenci servisi çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri
Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı No: 27 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Merkez Dulkadiroğlu ilçesinde
Sportif Etkinlikler
Yüzme, masa tenisi, badminton, kros, voleybol, hentbol, havalı tabanca müsabakaları yapılmaktadır ve bu müsabakalarda başarı dereceleri elde edilmiştir. Ayrıca ferdi branşta bedensel engelli Dünya ve Avrupa yüzme şampiyonu öğrencimiz bulunmaktadır.